معایب استفاده از ظروف چوبی

معایب استفاده از ظروف چوبی - معایب استفاده از ظروف چوبی

میدونستید ظروف چوبی طبیعی هم معایب زیادی دارن ؟

معایب ظروف چوبی !

خیلی ها دوست دارن از لیوان های چوبی و کوکسای استفاده کنن برای نوشیدنی هاشون ، ولی لیوان چوبی یا کوکسای هم معایب زیادی داره ، حتی اگر با بهترین روغن گیاهی موجود در دنیا ساخته شده باشه !

بعضی از چوبها کلا برای سرو غذای داغ یا نوشیدنی های داغ خطر مسمومیت دارند !
از ظروف چوبی نباید برای مایعات داغ استفاده کرد مثلا برای خوردن سوپ داغ یا آش داغ یا انواع خورشت !
چون مایعات داغ باعث از بین رفتن پوشش ظروف چوبی و روغن گیاهی میشود و باعث باز شدن منافذ چوب شده و در نهایت باعث خرابی و ترک خوردن و… ظروف چوبی خواهد شد .
نوشیدن چای و قهوه و تمامی نوشیدنی های داغ در ظروف چوبی باعث خراب شدن ظروف چوبی شده و احتمال مسمومیت برای شما را دارد ، به دلیل این که حتی بهترین روغن های گیاهی در آب جوش حل می شود و نوشیدنی شما وارد منافذ چوب شده و به مرور زمان باعث پوسیدگی ظروف چوبی و ایجاد قارچ و … در چوب می شود .
بهترین موارد استفاده از ظروف چوبیظروف چوبی برای اردوخوری ، آجیل خوری و سرو کیک ، شیرینی یا میوه و… و پیتزا و فستفود می باشد و برای مایعات داغ همانطور که گفته شد اصلا مناسب نیست.
برای نگهداری مناسب از ظروف چوبی هم می توانید در سایت مطالب مربوط به نگهداری از ظروف رو مطالعه کنید .

دیدگاه‌ها ۰

*
*

معایب استفاده از ظروف چوبی - معایب استفاده از ظروف چوبی